Üdvözöljük, lépjen be vagy regisztráljon egy fiókot!

Tüzes íjász

0 termék - 0 Ft

Az Ön kosara üres!

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogokkal kapcsolatos állásfoglalás

A jelen honlap tartalma, beleértve, de nem korlátozva a honlap szövegére, a képekre és ezek elrendezésére, szerzői jogvédelem alatt áll, és az Tüzes Íjász Bt. tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

A Tüzes Íjász Bt. engedélyezi a jelen tartalom másolását és megjelenítését, de kizárólag csak saját vagy tájékoztatatást szolgáló használatra, a kereskedelmi célú felhasználás nem engedélyezett. A jelen tartalmat azonban tilos bármilyen hálózati számítógépre átmásolni vagy feltenni, illetve bármilyen médiumban közvetíteni. Minden esetleges másolatnak tartalmaznia kell a jelen szerzői jogi közleményt. A tartalomból korlátozott hosszúságú szöveg idézése engedélyezett, amennyiben a Tüzes Íjász Bt., mint forrás feltüntetése megtörténik, de tilos a tartalom bármely részét másolni vagy harmadik fél számára továbbadni kereskedelmi céllal a Tüzes Íjász Bt. előzetes írásos engedélye nélkül. A tartalom változtatása tilos.

Védjegyek

Az cég logo a Tüzes Íjász Bt. bejegyzett védjegye. Minden más védjegy más cégek tulajdonában van.

Tartalom

A Tüzes Íjász Bt. NEM VÁLLALT ÉS NEM IS VÁLLAL SEMMILYEN, AKÁR KIFEJEZETT, AKÁR VÉLELMEZETT GARANCIÁT A JELEN HONLAP TARTALMÁT ILLETŐEN; ÉS SEMMILYEN VÉLELMEZETT PIACKÉPESSÉGRE, JOGCÍMRE, JOGSÉRTÉS ELKERÜLÉSÉRE, CÉLNAK MEGFELELŐSÉGRE VONATKOZÓ GARANCIÁT NEM ISMER EL. AZ Tüzes Íjász Bt.-T NEM TERHELI FELELŐSSÉG A JELEN HONLAPHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSBŐL VAGY TARTALMÁNAK HASZNÁLATÁBÓL SZÁRMAZÓ SEMMILYEN KÁRÉRT, VESZTESÉGÉRT VAGY KÖVETELÉSÉRT, AZOK JOGOSSÁGÁTÓL FÜGGETLENÜL. A Tüzes Íjász Bt.-t SEMMILYEN ESETBEN NEM TERHELI SEMMILYEN SPECIÁLIS, KÖZVETETT, BÜNTETÉS JELLEGŰ VAGY AZ ELSZENVEDETT KÁROKBÓL EREDŐ, ILLETVE EGYÉB JELLEGŰ KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉG, BELEÉRTVE, DE NEM KORLÁTOZVA A HASZNÁLAT, AZ ADATOK VAGY A NYERESÉG ELVESZTÉSÉT, TEKINTET NÉLKÜL AZ ELJÁRÁSI FORMÁRA, BELEÉRTVE DE NEM KORLÁTOZVA A SZERZŐDÉSRE, A HANYAGSÁGRA VAGY MÁS JOGELLENES CSELEKEDETRE, AMELY A TARTALOM HASZNÁLATA, MÁSOLÁSA VAGY MEGJELENÍTÉSE KAPCSÁN MERÜL FEL.

A Tüzes Íjász Bt. tudomása szerint a tartalom pontos, teljes és aktuális, ugyanakkor tartalmazhat nem szándékos szakmai vagy tényszerű pontatlanságokat illetve tipográfiai hibákat, és a Tüzes Íjász Bt. nem garantálja, hogy az információ pontos vagy teljes vagy aktuális. Az Ön felelőssége, hogy bármely információt ellenőrizze további felhasználás előtt. A Tüzes Íjász Bt.-nek jogában áll bármikor, illetve bizonyos időközönként változtatni az itt leírt termékeken és szolgáltatásokon, de nem vállal kötelezettséget az információ frissítésére, továbbá hangsúlyozza, hogy a hibákra és a kihagyásokra vonatkozó semmilyen felelősséget nem ismer el.